طراحی لوگو


» تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه ، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است .
تحقیق دانشجویی:هیدروکلوئیدها در صنایع غذایی (Food Hydrocolloids) محمد دریانی 1394/05/06 دسته بندی : رشته علوم و صنایع غذایی 19

مقدمه
واژه هيدروكلوئيد به گروهي از پلي ساكاريد ها و پروتئين ها اطلاق مي شود كه موجب ايجاد ويژگي هاي متعددي از قبيل در محلول هاي آبي شده، موجب پايداري فوم ها، امولسيونها و ديسپرسيون ها شده، از تشكيل كريستالهاي gelling و thickening نقش دارند. مهمترين هيدروكلوئيدهاي مورد استفاده در جدول 1 ارائه شده flavors يخ و شكر جلوگيري كرده و در آزاد شدن است.

thickening characteristics

Viscoelasticity and Gelation

synergistic combination

stabilization و...

پسورد:keyhaneh.wada.ir

 

-


تعداد بازدید : 4893
خرید و دانلود | 10,000 تومان
گزارش تخلف به پلیس سایت
مطالب مرتبط

9